فروشگاه اینترنتی تک اچ پی

فروش لوازم اداری و لوازم تحریر

فروشگاه اینترنتی تک اچ پی

فروش لوازم اداری و لوازم تحریر

پلاتر چیست

شاید برای شما هم سوال باشد که پلاتر چیست و چگونه کار می‌کند ما در این مقاله از وبسایت تک اچ‌پی قصد داریم تا شما عزیزان را بیشتر با لوازم اداری مخصوصا پلاتر آشنا کنیم.

**همراه ما باشید**

ابتدا باید به شما عرض کنیم که پلاتر دستگاهی است بسیار بزرگتر از پرینتر که برای مصارفی مانند دفاتر فنی ، نقشه کشی در ابعاد بزرگ ، چاپ بنر ، چاپ تابلو ها و در کل عکس هایی بزرگ که نمیتوان با پرینترهای خانگی آنها را چاپ کرد. در واقع پلاتر نوعی چاپگر بزرگ است برای چاپ در ابعاد بالا.

از این رو متناسب با کار شما میتوان تشخیص داد که پلاتر برای شما مفید است یا پرینتر.

اجزای داخلی پلاتر چیست

پلاتر ها هم مانند دیگر لوازم اداری از بخشهایی متنوع تشکیل شده‌اند که در اینجا برای شما عزیزان آن را شرح میدهیم

  • هد پلاترپلاتر چیست
  • لور پلاتر
  • کلید برد پلاتر
  • انواع برد پلاتر
  • نوار انکودر پلاتر
  • ریل طولی پلاتر
  • ریل عرضی پلاتر
  • تسمه کریج پلاتر
  • کارتریج و چیپ پلاتر
  • جوهر مخصوص پلاتر
  • کابل تریلینگ پلاتر
  • انواع سنسور پلاتر
  • بخش تغذیه انرژی ( برق)
  • موتور هدایت کننده هد پلاتر و …

و خیلی اجزای دیگر که بعدها در مقالاتی متفاوت در مجله خبری تک اچ‌پی برای شما عزیزان حتما فراهم میشود تا بیشتر با پلاترها آشنا شوید و به راحتی و با دانش کلی متناسب با کار خود انتخابی درست داشته باشید.

انواع پلاترها و تکنولوژی چاپ و موارد مصرف

پلاتر ها هم مانند پرینترها به چند دسته تقسیم میشوند که ما در این جا برای شما عزیزان به صورت کامل شرح میدهیم.

  1. پلاترهای برشی
  2. پلاترهای عریض
  3. پلاترهای کم عرض
  4. پلاترهای الکترواستاتیک

پلاترهای برشی از تیغه‌هایی مخصوص برای برش انواع کاغذها ، برچسب ها و … استفاده میکند و از این پلاترها برای برش انواع کتاب جلد کتاب دفترچه های جذاب و غیره استفاده میشود و شما به راحتی و با دادن فرمان از طریق سیسم کامپیوتری خود به دستگاه دیگر نیازی ندارید که منتظر خطا باشید چون این دستگاه بسیار دقیق و منظم عمل میکند

پلاترهای عریض معمولا برای چاپ های دفاتر فنی یا چاپ بنر مورد استفاده بوده و همانطور که از اسمش پیداست برای چاپهایی با عرض بالا مورد مصرف قرار میگیرد.

پلاترهای کم عرض بیشتر برای دفاتر مهندسی و چاپ نقشه‌های استفاده میشود که نمیتوان از پرینترها آنها را چاپ کرد همانطور که میدانید پلاترهای کم عرض قیمتی نسبتا پایین تری از پلاترهای عرض بالا دارند البته که میتوان از هردونوع پلاتر ها برای چاپ استفاده کرد باز بسته به نوع چاپ مد نظر شما ، شما آخرین تصمیم را میگیرید ما فقط اطلاع رسانی میکنیم تا بتوانید خریدی با اطلاع از قبل داشته باشید.

پلاترهای الکتراستاتیک هم از فرایند انتقال تونر خشک بهره میبرند ،پلاترهای الکترواستاتیک دقیقا مانند دستگاه‌های کپی عمل کرده و سرعتی نسبتا بیشتر از پلاترهای معرفی شده دارد

کیفیت در پلاترهای الکترواستاتیک نسبت به مابقی پلاترها کمی ضعیف تر است و مزایایی به مراتب بهتر و معایبی نیز دارند که ما در مقالاتی جدا از مجله تک اچ‌پی به آن میپردازیم و در اینجا فقط به معرفی پلاترها هستیم

انواع پلاترها

انواع رنگ در پلاترها

پلاتر ها به دلیل وسعت کاری که از آنها بر می‌آیند به مراتب نسبت به پرینترها تونالیته رنگی وسیع تری دارند که میتوان اینگونه گفت توانایی تولید تا 24.000 رنگ را دارند

شاید در اینجا شما کمی اشتباه کنید که 24.000 رنگ از کجا بیاورید در جواب به این سوال به شما عزیزان میگوییم که شما قرار نیست که رنگی از خودتان آورده و درون مخزن پلاترها بریزید

پرینتر های لیزری از چهار رنگ اصلی تشکیل شده‌اند ، پرینترهای جوهر افشان از چهار تا شش رنگ تشکیل شده اند و پلاتر ها تا دوازده رنگ هم ساپورت میکنند و همین تعداد رنگ بالاست که 24.000 رنگ به شما تحویل میدهند

البته همه پلاترها از دوازده رنگ تشکیل نشده اند در بعضی 6 در بعضی 10 و 12 رنگ تشکیل شده اند که بوسیله کارتریج و یا مخزن قابل شارژ تکمیل میشوند.

ما حتما برای شما عزیزان مقالاتی متنوع در این باره فراهم میکنیم پس همراه ما باشید.

انواع رنگ پلاتر چیست

در قسمتی از متن بالا گفتیم که بعضی از پلاتر ها تا تعداد 12 رنگ را ساپورت میکنند در اینجا به شما میگوییم که 12 رنگ پلاتر چیست.

  1. آبی (‌cyan)تعداد رنگ در پلاترها
  2. زرد (yellow)
  3. قرمز (Magenta)
  4. مشکی (black)
  5. نارنجی (orange)
  6. سبز (green)
  7. آبی کمرنگ (light cyan)
  8. قرمز کم رنگ (light magenta)
  9. مشکی مات (matt black)
  10. مشکی عکس (photo black)
  11. مشکی کمرنگ (light black)
  12. مشکی بسیار کمرنگ (light light black)

این است دوازده رنگ پلاترهای جوهر افشان البته همانطور که در بالا به عرض رساندیم هستند پلاتر هایی با تعداد رنگ کمتر.

نتیجه گیری تک اچ‌پی

ما در این مقاله از وبسایت تک اچ‌پی به شما عزیزان توضیح دادیم که

  • پلاتر چیست
  • اجزای پلاتر ها
  • انواع تکنولوژی پلاترها
  • تفاوت پلاتر و پرینتر چیست
  • انواع رنگ در پلاتر ها

و بعد از خواندن این مقاله شما دیگر میتوانید با خیال راحت برای خود تصمیم بگیرید که کدام پلاتر برای شما مناسب است ، اصلا پلاتر برای شما مفید است یا پرینتر و با خیال آسوده خرید خود را انجام دهید.

البته تمامی حرف به این مقاله نمیرسد و شما برای آشنایی هرچه بیشتر با ملزومات اداری اعم از دیتا سنتر ، لبتاب و کیس ، پرینترها ، پلاترها و مواد مصرفی باید دائم در حال مطالعه باشید و پیشنهاد ما به شما برای تقویت و شناخت محصولات اداری این است که مجله خبری تک اچ پی را از دست ندهید.

ما در فروشگاه اینترنتی تک اچ پی با بیش از دو دهه فعالیت در عرصه خرید و فروش ، واردات ، تعمیرات و گارانتی لوازم اچ‌پی از شما عزیزان دعوت میکنیم تا از فروشگاه ما دیدن کنید و از خریدی امن و رضایت بخش لذت ببرید.

امیدواریم که این مطلب برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد.

همواره ما در کنار شما عزیزان هستیم تا تکمیل فرایند خرید اینترنتی از وب‌سایت بزرگ تک اچ‌پی.

البته نمیتوان گفت که پلاتر بهتر است یا پرینتر در هر مکانی میتوان از هردوی این چاپگرها به نحو احسن استفاده کرد.

برای اطلاعات بیشتر از وب سایت ما دیدن کنید

پرینتر لیزری چیست

شما عزیزان حتما قبل از خرید پرینتر نیاز دارید تا مطالبی در این باه بدانید که با اطلاع بیشتر اقدام به خرید پرینتر لیزری و جوهر افشان برای محیط کاره خود یا منزل تهیه کنید ما در این مقاله قصد داریم تا شما عزیزان را بیشتر آشنا کنیم که بدانید پرینتر لیزری چیست و چگونه کار میکند و حتی بدانید که از چه پرینتری برای مکان مورد نظر خود استفاده کنید.

پرینتر لیزری چیست ؟

پرینتر لیزری نوعی چاپگر است که به جای چاپ سنتی جوهر بر روی کاغذ ، از مدل بار لیزری الکتریکی استفاده می‌کند. چاپگر‌های لیزری معمولا 600 نقطه در هر اینچ یا بیشتر ، ظرافت و پیچیدگی پروژه های چاپی را افزایش داده اند.

در سال 1984 اچ پی اولین پرینتر لیزری خود را که چاپگری جمع و جور سریع و با قیمتی مناسب بود را به بازار عرضه کرد. این پرینتر قادر بود 8 صفحه در دقیقه پرینت بگیرد.

با گذشت این سال ها پرینترهای لیزری کمپانی اچ پی نیز همگام با تکنولوژی پیشرفت کردند و بر قابلیت ان ها افزوده شد. این پیشرفت را در اوین پرینتر لیزری چندکاره اچ پی که قابلیت کپی ،فکس ،را با هم داشت مشاهده کرد.

در حال حاضر چاپگرهای لیزری اچ پی می توانند تا 70 صفحه در دقیقه پرینت رنگی بگیرند. شاید این عامل باعث شده که با وجود رقبای قدرتمندی مانند سامسونگ ، کانن کمپانی اچ پی هنوز پیشرو بازار پرینترهای لیزری می‌باشد.

کاربرد پرینتر لیزری

در هنگام خرید پرینتر ، اولین سوالی که به ذهن ما خطور می کند این است که پرینتر لیزری بهتر است یا جوهرافشان. برای اینکه بتوانید راحت تر خرید کنید و در نهایت یکی از 2 مدل را انتخاب کنید باید با کاربرد انها بخصوص کاربرد پرینتر لیزری اشنا شوید. در ادامه قصد داریم شما را با کاربرد پرینتر لیزری اشنا کنیم.

در هنگام خرید باید ابتدا نیازها و مصارف خود را در نظر بگیرید اگر روزانه باید اسناد و جزوات زیادی را کپی و بایگانی کنید و کیفیت متون حرف اول را بزند بهتر است پرینتر لیزری را انتخاب کنید.

پرینتر لیزری برای شرکت هایی که حجم اسناد چاپی بالا و سرعت پرینتر برای چاپ سریع اسناد ، برای انها اهمیت زادی دارد می تواند بسیار مفید و کاربردی باشد. پرینتر های لیزری فونت های ریز و درشت را به بهترین کیفیت چاپ می‌کند.

پرینترهای لیزری از سینی های کاغذ با ظرفیت بالا برحوردار هستند. بنابراین می توان تعداد صفحات بیشتری را در یک زمان مشخص پرینت بگیرند. انها می‌توانند تا هزاران صفحه را در ماه ،بدون هیچ مشکلی چاپ کنند.

اما اگر به دنبال پرینتری برای چاپ عکس با کیفیت هستید باید به دنبال یک پرینتر جوهرافشان باشید زیرا کیفیت چاپ عکس در پرینترهای لیزری در حد قابل قبول و متوسط است. یکی از نقاط ضعف بزرگ پرینترهای جوهرافشان خشک شدن کارتریج گران قیمت انها در صورت استفاده نکردن طولانی از دستگاه است

و می تواند بر عملکرد دستگاه و قطعات آن ایراد ایجاد کند اما کارتریج پرینتر لیزری چنین مشکلی ندارد و اگر برای یک دوره طولانی از دستگاه استفاده نکنید با مشکل خشک شدن کارتریج روبرو نخواهید شد.

پرینتر لیزری اچ پی

تونر پرینتر لیزری چیست ؟

کارتریج منبع تامین رنگ پرینتر بوده و تونر یا جوهر درون این منبع قرار می گیرد به عبارتی ماده ای که پرینتر برای چاپ اسناد و عکس ها از ان استفاده می کند درون این منبع قرار دارد.

کاتریج بسته به نوع پرینتری که انتخاب می کنید به دو دسته جوهری و لیزری تقسیم می شود.

چیپست قطعه ای مشترک در کارتریج های لیزری و جوهری بوده و عامل ارتباط کارتریج های لیزری و جوهری بوده و عامل ارتباط کارتریج با پرینتر است و با اتصال این دو بهم فرایند چاپ را ممکن می کند همچنین این قطعه وظیفه دارد میزان تونر باقی مانده درون کارتریج را به شما گزارش دهد.

در داخل کاتریج پودری فشرده شده از جنس پلی استر قرار دارد این پودر برای ثبات روی کاغذ به گرما نیاز دارد به همین دلیل است که اسناد و متون چاپ شده از پرینتر لیزری گرم هستند هم چنین کاتریج تونر نباید در معرض رطوبت و نور اتاب قرار بگیرد.

طرز کار با پرینتر لیزری

تونر پرینتر لیزری به دلیل جنس خاصی که دارد بار منفی را به خود جذب و الکتریسیته را درون خود نگه می‌دارد. بعد از مشخص کردن اسناد مورد نظر برای چاپ سیستم ان را به پرینتر ارسال می کند. بعد از این فرایند کارترج ببه  سرعت درام را چرخانده ان را تمیز کرده و سپس حرارت مورد نظر برای تثبیت تونر را روی کاغذ فراهم می‌اورد.

همزمان با این پروسه لیزر روی درام تابیده و بخش هایی از آن را حاوی بار می کند. ذرات تونر نیز که از قبل دارای بار منفی بودند با چرخیدن درام جذب بخش های دارای بار شده و تصاویر و متون را روی کاغذ منتقل می‌کنند.

پرینتر لیزری چیست

انواع چاپگر های لیزری

چاپگرهای لیزری بر اساس کاربرد و قابلیت هایی ک دارند به انواع مختلفی تقسیم می شوند ،اگر بخواهیم انواع چاپگرهای لیزری را بر اساس قابلیت و نوع چاپ آن ها طبقه بندی کنیم باید بگوییم پرینترهای لیزری به دو دسته رنگی و تک رنگ تقسیم می شوند.

پرینتر های لیزری تک رنگ برای چاپ نیاز به کارتریج مشکی و پرینترهای لیزری رنگی علاوه بر مشکی از 3 رنگ اصلی زرد، آبی و قرمز بهره می برند.

اگر پرینترهای لیزری را بر اساس کاربرد تحلیل کنیم باید آن هارا به تک کاره و چندکاره تقسیم کنیم.

پرینترهای لیزری تک کاره تنها قابلیت چاپ اسناد و تصاویر را دارند و این در حالیست که پرینترهای لیزری چندکاره علاوه بر چاپ توانایی کپی ، فکس و حتی اسکن را نیز دارند.

نحوه عملکرد پرینتر لیزری چیست

پرینترها عمدتا عملکرد یکسانی دارند و در بعضی از پرینترها بسته به نوع چاپ و کارایی (تک کاره ، چند کاره) تفاوتهایی وجود دارد.

عملکرد پرینترهای لیزری تک کاره

پرینترهای تک کاره عملکرد ساده تری نسبت به مابقی پرینترهای لیزری دارند و میتوان گفت که به سادگی شما میتوانید رفع ایراد های سطحی را خودتان و بدون وجود تعمیرکار انجام بدهید.
عملکرد پرینتر لیزری

پرینتر را به دستگاه متصل می‌کنید

فرمان چاپ را به دستگاه ارسال می‌کنید

دستگاه فرمت چاپ را تشخصی میدهد

کاغذ کش دستگاه کاغذ را درون دستگاه میبرد

فیلم فیوزینگ پرینتر با حرارت تونری که داخل پرینتر وجود دارد را به روی کاغذ چاپ میکند

پرینترهای تک کاره فقط قابلیت چاپ از طریق دستگاه‌های متصل را دارد و در برخی از پرینترها قابلیت اتصال به وای فای از طریق خود پرینتر محیا میباشد و میتوانید هم از طریق کامپیوتر و هم از طریق موبایل فرمان چاپ را به دستگاه ارسال کنید.

عملکرد پرینترهای چندکاره

پرینترهای لیزری چند کاره عملکرد متفاوت تری نسبت به پرینترهای تک کاره دارند و پیچیدگی خاصی در نوع برد و کارایی دارند به طوری که شما برای تعمیر پرینتر حتما نیاز به تعمیرکار متخصص دارید.

  1. اسکنر لیزری اقدام به ایجاد تصویر می کند.
  2. تصویر، از طریق پنجره کپی کننده شیشه ای به درون مکانیسم کپی کننده ای که در زیر قرار گرفته است می تابد.
  3. تصویر، به وسیله یک آینه بازتابانده می شود.
  4. یک لنز بر روی تصویر تمرکز می کند.
  5. آینه دومی در آنجا قرار دارد که تصویر را یک بار دیگر منعکس می کند.
  6. تصویر بر روی کمربند در دستگاه فتوکپی منتقل می شود.
  7. یک واحد توسعه دهنده اقدام به تبدیل تصویر به شکل قابل چاپ می کند.
  8. تصویر قابل چاپ بر روی کاغذ منتقل می شود.
  9. غلطک، تصویر را به طور دائم بر روی صفحه مهر می کند، این صفحه کاغذی روی رک (rack) جمع کننده ای که در بالای دستگاه قرار گرفته است جمع می شود.
معایب پرینتر لیزری

پرینترهای لیزری جدای از این که دستگاه های بسیار کاربردی هستند مزایا و معایبی هم دارند ولی اگر شما دفتر کار حرفه‌ای دارید حتما به شما پرینترهای لیزری پیشنهاد میشود. پرینتر ها خود به چند نوع تقسیم میشوند که پر کاربرد ترین پرینترهای موجود در بازار پرینترهای لیزری و جوهر افشان میباشد.

مزایا پرینتر لیزری
  • کارتریج های تونر به نسبت کارتریج های جوهری از ظرفیت و عمری بیشتری برخوردر هستند.
  • سرعت چاپ در دقیقه پرینترهای لیزری بیش تر و سریع تر از پرینترهای جوهرافشان است.
  • قیمت خرید ملزومات و مواد مصرفی پرینتر لیزری بسیار ارزان تر از پرینتر جوهری است.
  • چاپ اسناد و متون در پرینترهای لیزری از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند.
  • تونرهای پرینتر لیزری قابلیت شارژ کارتریج دارند.
معایب پرینتر لیزری
  • قیمت خرید پرینتر لیزری گران تر از پرینتر جوهرافشان است.
  • پرینترهای لیزری در چاپ اشکال گرافیکی و عکس ها به کیفیت پرینتر جوهری نمی رسند.
  • پرینترهای لیزری اغلب بزرگ بوده و به فضای زیادی احتیاج دارند.

تفاوت چاپگرهای لیزری و جوهرافشان در چیست

1) پرینترهای جوهرافشان برای چاپ تصاویر رنگی باید کارتریج مشکی را با 3 رنگ آبی ، قرمز و زرد ترکیب کند.پروسه ترکیب کارتریج ها در پرینتر جوهرافشان طولانی و زمان بر است و همین موضوع باعث می‌شود سرعت چاپ در دقیقه در پرینترهای جوهری به نسبت لیزری بسیار پایین و کند می‌باشند.

2) وقتی به بازار خرید و فروش دستگاه های اداری مراجعه می‌کنید متوجه می شوید که قیمت خرید پرینترهای جوهرافشان بسیار پایین است و قیمت پایین دستگاه شامل هزینه مواد مصرفی و جوهر پرینتر نمی‌شود

3) کاتریج های جوهری نیز مانند کارتریج های تونر قابلیت شارژ دارند اما چون این پروسه آسیب سخت افزاری وارد می کند شارژ کارتریج جوهری توصیه نمی‌شود.

در این مقاله سعی کردیم تعریفی مشخص و کاربردی درباره پرینتر لیزری ارائه دهیم اگر قصد خرید پرینتر دارید باید ابتدا تمام نکات و داستنی های لازم درباره پرینتر را بدانید و سپس انتخاب کنید.

البته شاید کاره چاپی شما عزیزان عریض باشد پس شاید برای شما مفید باشد که از مقاله آشنایی با پلاتر را هم مطالعه کنید و با اطلاع کامل در مورد تمامی چاپگر ها اقدام به خرید کنید. برای ورود به مقاله آشنایی با پلاتر اینجا کلیک کنید.

همچنین برای عملکرد بهتر و بیشتر پرینتر لیزری باید زمانی را برای سرویس و تعمیر پرینتر اختصاص دهید چون اگر به موقع سرویس نشوند خراب شده و از کار می‌افتد.

شما عزیزان میتوانید از فروشگاه اینترنتی ما دیدن کنید و به سادگی و با توضیحات کامل در مورد پرینتر لیزری مد نظر خود خرید مناسبی را داشته باشید و از خدمات رایگان پس از فروش تک اچ پی بهرمند باشید.

برای ورود به فروشگاه پرینتر تک اچ پی کلیک کنید

همچنین برای مشاوره رایگان و خرید تلفنی میتوانید با کارشناسان فروش ما تماس تلفنی برقرار کنید تا از قیمت و اطلاعات تکمیلی محصول مشورت کنید.

تلفن تماس و مشاوره :

021-88313115

021-88325840